Parliament Rice

Wij zijn geautoriseerde dealer en importeur van Parliament producten in Europa. Het streven van Parliament is om wereldwijd producten van een hoge kwaliteit van Indiase origine aan klanten te bieden, door alleen de best beschikbare ingrediënten te gebruiken.  

Productlijn

Parliament biedt authentieke Indiase Basmati rijst aan, van de hoogste kwaliteit. Global Choice Company is door het aanbieden van dit merk trouw aan de overtuiging van het bedrijf, dat de deskundige klant op gebied van Indiase smaken, de beste rijst kan kopen die hij ook verdient. Verwerking en verpakking van de rijstkorrels gebeurt onder een strenge selectieprocedure, waar hygiëne centraal in staat. Dit is vervolgens ook weer terug te vinden in de perfecte smaak van de rijst.

  • Parliament Classic Ruby Basmati Rice; Erkend en bekend als een van de beste samenstellingen van Indiase Basmati rijst, een klassiek product
  • Parliament Super Solitaire Basmati Rice; Rijstkorrels met een evenwicht van textuur en smaak die de beste keus vormen voor een heerlijke Pulav schotel!
  • Parliament Royal Sapphire Basmati Rice; Een diamant in het assortiment van Parliament, dit meesterwerk wordt verbouwd in de vruchtbare grond van Punjab en Haryana. Royal Sapphire is een belofte voor een onvergetelijk rijst ervaring.
  • Parliament Premium Emerald Basmati Rice; De ultieme keus voor liefhebbers van Biryani. Parliament Premium Emerald laat de wereld een uniek voorbeeld zien van de Sella Basmati rijst van Indiase origine.